Over onsANBIBestuur

Over ons

De A. de Jong Foundation is opgericht vanuit A. de Jong Groep. Het Schiedamse bedrijf vindt het belangrijk om een maatschappelijk bijdrage te leveren. Daarin wil het haar personeel betrekken. Daarom kunnen personeelsleden van A. de Jong Groep projecten indienen voor ondersteuning.

Soms is die bijdrage financieel aan een ANBI aangemerkt goed doel, maar we zijn graag betrokken. Dus nog liever stimuleren we inzet van onze mensen in de vorm van tijd. Denk- en spierkracht is vaak nog waardevoller voor een duurzame ondersteuning. Ook materieel om kan een wezenlijke bijdrage leveren aan het project.

Bekijk onze projecten

Voorwaarden

Omdat we stichting zijn opgericht van A. de Jong Groep, ondersteunen we projecten die in verbinding staan met onze vestigingen.

Bij de aanvraag is van belang te vermelden welke bijdrage nodig is (spier- of denkkracht, materiaal
of geld) en wat er met de bijdrage wordt gedaan. Tevens doneert de A. de Jong Foundation alleen ANBI aangemerkte goede doelen. Daarnaast beschikken wij zelf ook over een officiële ANBI-status. Lees hier meer!

Verdere informatie

Rsin / Fiscaal nummer: 860004910

Bestuurssamenstelling: Albert de Jong (voorzitter), Tino Vinkesteijn (penningmeester), Niels Redert (MVO-manager) Joke Bouwman-Otte, Sylvia Verbeek, Arnaud Ras, Evelien Meeuwissen, Michael Timmers & Mark Senden.

Beloningsbeleid: Het bestuur van de A. de Jong Foundation is onafhankelijk en heeft een toezichthoudende functie. Het bestuur van de A. de Jong Foundation ontvangt geen financiële vergoeding voor haar taken als bestuurder. Het bestuur werkt onbezoldigd.

Beleidsplan A. de Jong Foundation: klik hier om deze te bekijken.

Het bestuur van de A. de Jong Foundation.