A. de Jong Foundation doneert cheque aan Fietsmaatjes Schiedam

Evelien Meeuwissen medewerker A. de Jong Groep en bestuurslid A. de Jong Foundation overhandigden vorige week een cheque aan Stichting Fietsmaatjes Schiedam.

Fietsmaatjes Schiedam heeft ten doel; om mensen die nog graag willen fietsen, maar dit zelfstandig niet meer kunnen, fietstochten van circa 1-3 uur aan te bieden. Met deze regelmatige fietstochten wordt het (mogelijke) isolement van onze gasten doorbroken, komen de gasten op een gezellige manier letterlijk in beweging en ontstaan er unieke contacten tussen gasten en vrijwilligers. Fietsmaatjes Schiedam laat mensen genieten van de oude binnenstad van Schiedam of van het mooie natuurgebied ten noorden van Schiedam, Midden Delfland. Al fietsend genieten van de natuur, de frisse buitenlucht of gewoon een blokje om, met Fietsmaatjes kan het allemaal.

Met de financiële bijdrage vanuit de Foundation kan Fietsmaatjes Schiedam zorgdragen dat nog meer Schiedammers gebruik kunnen maken van dit fantastische initiatief!

Daarnaast willen wij gaan kijken of we met medewerkers vanuit A. de Jong Groep een vrijwillige bijdrage kunnen leveren als ‘fietsmaatje’. Op deze manier kunnen wij ook onze spierkracht inzetten voor deze mooie doelgroep!

Wij wensen Stichting Fietsmaatjes Schiedam veel succes!

Projectoverzicht

Op deze manier kunnen wij onze spierkracht inzetten voor deze mooie doelgroep!

Vergelijkbare projecten

No items found.