Fietsmaatjes

Onze bijdrage voor Fietsmaatjes én onze eigen duo-fiets!

Sinds 2021 zet ons bedrijf zich nog meer in voor diverse goede doelen. Eén van die goede doelen is Fietsmaatjes. Evelien Meeuwissen (Instrumentatie engineer bij A. de Jong) vertegenwoordigt vanuit A. de Jong dit mooie project.


Stemdag ‘Waar zet jij de rode stip’.


De hoogte van de cheque is bepaald door de medewerkers van A. de Jong. Met de campagne ‘Waar zet jij de rode stip?’ kon iedereen - onder het genot van een heerlijke lunch - stemmen op één groot en één klein goed doel. Fietsmaatjes was de winnaar onder de kleine goede doelen.

Over Fietsmaatjes


Fietsmaatjes zorgt ervoor dat mensen die graag buiten willen fietsen, maar hier niet toe in staat zijn, toch de gelegenheid krijgen om middels een duofiets de frisse lucht in te kunnen. Het gaat hierbij niet alleen om het fietsen, maar ook het sociale aspect speelt een grote rol. Bekijk meer over dit goede doel en waarom Evelien hiervoor heeft gekozen via onderstaande video:Onze bijdrage aan Fietsmaatjes


Niet alleen de aanschaf van de fietsen, maar ook het onderhoud kost elk jaar weer veel geld. Eind 2021 heeft Evelien een mooie cheque uitgereikt van € 5.000 die hieraan gaat bijdragen.

Onze eigen A. de Jong Foundation duo-fiets!


Geïnspireerd door dit mooie doel, hebben we besloten met de Foundation een eigen duo-fiets aan te schaffen. Trots zijn we dat we op deze manier kunnen bijdragen aan gezellige fietstochtjes samen met iemand die zelfstandig niet meer met de fiets op pad kan.
Projectoverzicht

Geïnspireerd door dit mooie doel, hebben we besloten met de Foundation een eigen duo-fiets aan te schaffen.

Vergelijkbare projecten

Muziekids

Onze collega Michael ging langs om een cheque van € 3.000,- te overhandigen. De donatie krijgt een mooie bestemming!

Lees meer
Fietsmaatjes

Onze bijdrage voor Fietsmaatjes én onze eigen duo-fiets!

Lees meer
Excelsior4All

Sollicitatie workshops geven aan vrouwen uit het maatschappelijke programma van Excelsior4All.

Lees meer